آیا میدانستید
ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختیبنیاد ملی نخبگانمرکز راهبردی فناوریهای همگرا
از پژوهش شما حمایت میکند.
سازمان ها و نهادهای حمایت کننده از طرح های پژوهشی علوم شناختی
دستگاه ها موظف اند 1 درصد از اعتبارات دستگاهی خود را برای امور پژوهشی و توسعه فناوری و در راستای سیاست ها و اولویت های پژوهشی و فناوری تدوین شده توسط شورای عالی عتف هزینه نمایند.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی
متنوع ترین حمایت های حوزه علوم شناختی
گسترده ترین حمایت های حوزه علوم شناختی توسط ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی ارائه میشود. این حمایت ها شامل: حمایت از پایاننامه ها، حمایت از طرحهای پژوهشی، توسعه فناوری، و مطالعاتی، حمایت از کتب، حمایت از کارگاهها و سمینارها، حمایت از محققان و فارغ التحصیلان، حمایت از مقالات ترویجی، حمایت از مقالات ISI، حمایت از مقالات علمی و پژوهشی داخلی، حمایت از همایش ها و کنگرهها، حمایت از کمک هزینه سفر اساتید، حمایت از جایزه سفر دانشجویان، حمایت از فرصت های مطالعاتی دانشجویان، حمایت از برگزاری دوره های MD-PhD، اعطای اعتبار پژوهشی به اساتید می باشد. برای اطلاع از جزییات طرح های حمایتی می توانید به وبسایت رسمی ستاد به توسعه علوم و فناوری های شناختی به آدرس https://cogc.ir مراجعه کنید.
مرکز راهبردی فناوریهای همگرا
حمایت از ایدههای فناورانه در حوزه فناوریهای همگرا
فراخوان نوپا یک فرصت عالی برای استارتاپهای حوزه فناوریهای همگرا فراهم میکند تا با شرکت در دورههای آموزشی فراخوان، محصول و کسب و کار خود را در حوزه فنی و بازار توسعه دهند و پس از نگارش مدل کسب و کار خود، با سرمایهگذاران و مشتریان بالقوه آشنا شوند. تا کنون شش فراخوان نوآورانه از سوی این نهاد برگزار شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس https://nbic.ir مراجعه کنید.
صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور
حمایتهای پژوهشی شامل: کرسی، گرنت پژوهشی، رساله دکتری، پسادکتری، طرح پژوهشی
جهت مشاهده اولویت های تحقیقاتی، به سامانه مدیریت طرح های پژوهشی (کایپر) مراجعه نمایید و پس از ثبت نام و تکمیل پروفایل خود و همچنین انتخاب کار گروه مد نظر؛ اولویت های تحقیقاتی به تفکیک کارگروه قابل مشاهده می باشد. برای اطلاع از اولویت ها و محورهای پژوهشی موضوعات شناختی کارگروه علوم انسانی، اجتماعی و مطالعات علم را انتخاب کنید. این محورها شامل: عصب روان شناسی شناختی، مدل سازی شناختی، ارگونومی شناختی، آزمون های شناختی، فرایندهای شناختی، و استعداد، هوش و خلاقیت میباشد.
بنیاد ملی نخبگان
پشتیبانی از پایاننامههای دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی
بنیاد ملی نخبگان به منظور گسترش زمینههای پژوهش در حوزههای مرتبط با اجتماعات و نظام نخبگانی و بهرهمندی از توان تخصصی مراکز علمی کشور، سالانه از پایاننامههای مصوّب هر یک از دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور که بر اساس مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت میکنند و موضوع پژوهش آنها مرتبط با مأموریتهای بنیاد است و یکی از نیازهای پژوهش بنیاد را برطرف کند، با اختصاص پژوهانه پشتیبانی میکند. دانشجویانی که موضوع پایاننامهشان مرتبط با محورهای پژوهشی اعلام شده از سوی بنیاد است، میتوانند در موضوعات مرتبط یاریگر بنیاد برای انجام احصای چالشهای مرتبط با نخبگان باشند.
بنیاد ملی نخبگان در مسیر اجرای مأموریتهای خود در زمینه برنامهریزی و سیاستگذاری برای اجتماع نخبگانی کشور بر اساس الزامات سند راهبردی کشور در امور نخبگان (راهبرد کلان 4 سند)، از پایاننامههای مقطع کارشناسی ارشد و رسالههای مقطع دکتری تخصصی در محورهای پژوهشی تعریف شده حمایت میکند. برای اطلاع از محورهای پژوهشی کلیک کنید.
صندوق نوآوری و شکوفایی
حمایت از ایده های فناورانه و کمک هزینه تحقیق و توسعه
این حمایت مبتنی بر ارائه ایده فناورانه توسط اعضای هیات علمی، پژوهشگران و گروههای تحقیقاتی با هدف حمایت از پژوهش های کاربردی در راستای تجاری سازی فناوری و اکتساب فناورای های آینده است که با درنظرگرفتن اولویتهای علم و فناوری کشور در اسناد فرادستی و فناوریهای آیندهنگر در حوزههای هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، واقعیت گسترش یافته(AR, MR, VR, AV)، تولید افزایشی(چاپگر سه بعدی و نظیر آن)، کلانداده، فناوریهای همگرا، هوشمندسازی حمل و نقل، کشت بافت، سلولهای بنیادی و ژن درمانی پذیرش شده و در چارچوب همکاری فناورانه با شتابدهندهها و شرکتهای دانشبنیان اجرا میشود.
دانشجویان، اعضای هیات علمی دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی، پژوهشگران و فناوران مستقل، مخترعان و سایر افراد حقیقی میتوانند برای دریافت این خدمات در سایت یا سامانه غزال صندوق ثبت نام کنند. این افراد می توانند علاوه بر ثبت طرح پژوهشی از مسیر عرضه فناوری، با مطالعه درخواست پیشنهادیه (RFP) یا همان نیازهای تحقیقاتی شرکتهای دانشبنیان که در سایت و سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی منتشر میشود، نسبت به تدوین و ارسال پروپوزال اقدام کنند.
وزارت ورزش و جوانان
حمایت از طرح های پژوهشی و پایان نامه ها، فراخوان اولویت های پژوهشی سال 1400-1401
به اطلاع روسای دانشگاهها و دانشکدها، اعضای هیات علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها، موسسات علمی و پژوهشی و پژوهشگران میرساند عناوین اولویتهای پژوهشی وزارت ورزش و جوانان به شرح زیر اعلام میگردد. علاقمندان میتوانند طرح نامه های پیشنهادی خود را در قالب فرم طرح نامه مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی (فایل ضمیمه) در بخش فراخوان به آدرسhttp://csrs.msy.gov.ir تدوین و از طرق سامانه پیشخوان ارباب رجوع و پیگیری مکاتبات به آدرس http://pishkhan.msy.gov.ir برای این مرکز ارسال نمایند.
لازم به ذکر است طرح نامه های ارسالی در فضایی رقابتی و پس از طی فرایند داوری و تصویب در شورای پژوهش انتخاب میگردد. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اولویتهای پژوهشی با شماره 22662295 داخلی 399 تماس حاصل نمایید.دانشجویان، اعضای هیات علمی دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی، پژوهشگران و فناوران مستقل، مخترعان و سایر افراد حقیقی میتوانند برای دریافت این خدمات در سایت یا سامانه غزال صندوق ثبت نام کنند. این افراد می توانند علاوه بر ثبت طرح پژوهشی از مسیر عرضه فناوری، با مطالعه درخواست پیشنهادیه (RFP) یا همان نیازهای تحقیقاتی شرکتهای دانشبنیان که در سایت و سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی منتشر میشود، نسبت به تدوین و ارسال پروپوزال اقدام کنند.
جهت اطلاع از عناوین پایان نامه های ورزشی، عناوین پایان نامه های جوانان، نحوه ی حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی و آیین نامه حمایت از پایان نامه ها به این لینک مراجعه کنید.
صندوق پژوهش و فناوری گیلان
تسهیلات تجاری سازی، سرمایه گذاری خطر پذیر، لیزینگ محصولات فناورانه و توانمند سازی
صندوق پژوهش و فناوری گیلان، جستجو، ارزیابی، انتخاب ایده های توسعه پذیر و کسب و کارهای نوپا را جزو وظایف اصلی خود اعلام کرده است. چنانچه شما از آن دسته از افرادی هستید که به واسطه خلاقیت، هوشمندی و پشتکار خود توانسته اید به ایده ای با مدل کسب و کار سود ده رسیده یا کسب و کار نوپای خود را به مرحله VC(بعد از فروش اولیه و آماده برای جهش مناسب) برسانید، می توانید صندوق پژوهش و فناوری گیلان را به عنوان یکی از همراهان خود در نظر بگیرید. این نهاد پس از بررسی طرح شما و اطمینان از توانایی خود در راهبری و ایجاد ارزش افزایی در آن، کنار شما خواهد بود.
لازم به ذکر است به منظور حمایت از فعالیتهای پژوهشی محققان، فناوران و شرکتهای استارتاپی و هستههای فناور در حوزه فناوریهای شناختی، “صندوق پژوهش و فناوری گیلان” و “مرکز نوآوری و شتابدهی علوم شناختی و دادهکاوی” تفاهمنامه همکاری امضا کردند. براساس این تفاهمنامه مجموعهای از انواع حمایتها، اعتبارات ویژه و سرمایهگذاری در حوزههای تحقیق، توسعه و لیزینگ محصولات در اختیار شرکتهای استارتاپی فعال در حوزه فناوریهای شناختی قرار میگیرد.
شتاب دهنده شناختی
حمایت از ایده های استارتآپی حوزه علوم شناختی
COGNOTECH شتاب دهنده پیشگام در حوزه ی علوم شناختی است. این شتاب دهنده فضایی را فراهم آورده است تا علوم شناختی از آزمایشگاه ها و دانشگاه ها مهاجرت کرده و در قالب تکنولوژی وارد جامعه و زندگی افراد شود. COGNOTECH درصدد است تا جامعهی قدرتمندی از استارتاپ های علوم شناختی ، نوآوران، محققان و کارآفرینان بسازد. اکوسیستمی که می تواند به مسائل روز با نگاه علوم شناختی پاسخ دهد و برای آنها محصولی نوآورانه ارائه کند.
پارک فناوری پردیس
انواع حمایت ها از جمله: حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، کمک به نمونه سازی یافته های پژوهشی به منظور تجاری سازی، حمایت از ثبت اختراع داخلی
ناحیه نوآوری پردیس با محوریت پارک فناوری پردیس با مسوولیت نهاد ریاست جمهوری و با رويكرد فرابخشي و با کارکردهای زیر در سال 1380 تشکیل شد:
- ایجاد محیطی مناسب کسبوکار برای فعالیت و حضور حرفهای شرکتهای دانشبنیان و نوآور در جهت حفظ نخبگان و جذب متخصصین ایرانی غیرمقیم و فناوران خارجی؛
- برآورده نمودن نیازهای پیچیده فناوری کشور و منشأ شکلگیری چشمههای فناوری و تسهیل فرآیند جذب، ارتقاء و انتشار آن؛
- به حرکت درآوردن و مدیریت جریان دانش و فناوری در میان دانشگاهها، موسسههای تحقیق و توسعه، شرکتهای خصوصی و در نهایت «صنعت» و «بازار»؛
- جریانساز و شکلدهنده زیستبوم فناوری، بهبود دهنده قوانین و مقررات کسبوکار در این حوزه؛
- شکلگیری فعالیتهای حرفهای در زمینه بازار سنجی، ایدهپردازی، پژوهش علمی، طراحی مهندسی، نمونهسازی، طراحی صنعتی، استاندارد سازی، تدوین دانش فنی، ثبت مالکیت فکری، فروش و عملیات مستشاری برای تحقق محصولات فناورانه در عرصه تولید صنعتی، سرمایهگذاری ریسکپذیر (جسورانه) و سایر خدمات تخصصی.
مرکز رشد فناوری نخبگان
ایجاد زمینه کارآفرینی و نوآوری، رونق اقتصاد منطقه، ایجاد فرصتهای شغلی جدید و تولید و توسعه محصولات پیشرفته
شرکتهای کوچک و متوسط فناور با تکنولوژی پیشرفته، نقش بسیار موثری در رونق اقتصادی، توسعه فناوری و به تبع آن کارآفرینی دارند. توسعه این شرکتها در گرو ایجاد زیرساختهای لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت خود می باشد. یکی از این زیرساختها، مراکز رشد واحدهای فناوری یا انکوباتورها هستند. مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و نوپا که با تکیه بر علم، تخصص و فناوری دارای ایدههای قابل تجاری شدن هستند، مشاورههای ضروری و نیز خدمات و تجهیزات مناسب را برای رشد و ارتقای آنها ارائه داده و آنها را برای حضور مستقل و موثر در صحنه فناوری آماده می کند.
اما نکته مهمتر از ایده و طرح جذاب و خلاقانه و نوآور، وجود یک تیم کاری منسجم و هماهنگ و کامل جهت اجرای صحیح ایده میباشد.واحدهای فناوری نوپا طی دوره حضور در مرکز رشد، با استفاده از دستاوردهای تحقیقاتی، به منظور دستیابی به دانش فنی و آمادگی برای تولید محصول یا خدمات، تلاش خواهند کرد. در این دوره، مرکز رشد علاوه بر ارائه امکانات وخدمات پشتیبانی، هدایت و نظارت بر روند پیشرفت این واحدهای فناوری را نیز به عهده خواهد داشت. ارائه خدمات تخصصی، امکانات فضا و استقرار، وجود شبکه گسترده همکاران(خصوصی و دولتی)، بخشی از مزایای ویژه مرکز رشد فناوری نخبگان میباشد.