با توجه به روند جهانی توسعه علم و فناوری و اسناد بالادستی کشور، حوزههای میانرشتهای در آینده نقش کلیدی و تأثیرگذاری دارند لذا، ایجاد و تقویت زیرساختهای توسعه آنها و تأمین نیروی انسانی کارآمد از اولویتهای دانشگاهها است. لازمه فعالیت در این حوزههای مرز دانشی که ارتباط تنگاتنگ با علوم پایه، مهندسی و پزشکی دارند ساختاری پایدار، هدفمند و متوازن در مراکز پیشرو آموزشی و پژوهشی است که هم بر علوم و فناوریهای روز دنیا تسلط داشته و هم بتوانند محققان برجسته کشور را در قالب و ساختاری واحد گرد هم آورند. در این راستا، پیرو اهداف برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده جامع علوم و فناوریهای همگرا با هدف پیشتازی در حوزههای میانرشتهای و فرارشتهای ایجاد گردید. این پژوهشکده همافزایی فعالیتهای علمی اساتید و محققین دانشگاه صنعتی شریف و ارتباط با مراکز علمی معتبر در سطح ملی و بین المللی را سرلوحه برنامههای خود قرار داده است. رویکرد فعالیتهای پژوهشی و فناوری علاوه بر حوزههای مرز دانشی، رفع نیازها و معضلات کشور در حوزههایی همچون سلامت، محیط زیست، انرژی، ارتباطات و علوم داده است.
در راستای اهداف پژوهشی و فناوری پژوهشکده، درنظر است تعدادی پژوهشگر پسادکتری برای محورهای ذیل پذیرفته شود. متقاضیان واجد شرایط (دارا بودن مدرک دکتری در حوزههای مرتبط و شرایط حضور تمام وقت) تا تاریخ 15 آذر ماه درخواست خود را همراه با یک نسخه از رزومه، خلاصهای از طرح و یا زمینه مورد علاقه پژوهشی در محورهای اشاره شده به ایمیل یا دفتر پژوهشکده (تلفن: 02166164123) ارسال نمایند.
محورهای پژوهشی در حوزه علوم شناختی:
- توسعه متدولوژی پردازش داده و تصویربرداری علوم اعصاب
- رباتهای اجتماعی و سامانههای واقعیت مجازی در آموزش و توانبخشی
- مدارها و پروسههای مغزی حافظه و یادگیری پاداش و توجه در نخستینیان
- ساخت ادوات و الکترودهای ثبت سیگنالهای عصبی
- رباتیک شناختی، ساز و کار عصبی تصمیمگیری و بازشناسی اشیاء و چهره
برای اطلاع از سایر محور های پژوهشی در زمینه های علوم و فناوری نانو، علوم و فناروی های زیستی و همچنین علوم و فناوری های کوانتومی به صفحه فراخوان در وبسایت رسمی پژوهشکده جامع علوم و فناوری های همگرا مراجعه کنید.